Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Intressant att du skyller problemet på windows update när du har problem med alla dina datorer medans majoriteten av alla övriga användare inte har det problemet. Ja, jag känner till det mer än väl men det är märkligt att den inte kan läsa installationsimagen. Som jag berättat tidigare i tråden har jag haft sammanlagt 5 st Windows 10 datorer i familjen. Bara en har gått att göra de större uppdateringarna på och det är den dator jag jobbar med nu. Men sedan ett år tillbaka går inte heller den att göra de större uppdateringarna.

var lägger dll-filer i windows 10

Två av dem surfar bara och betalar räkningar. Jag programmerar, surfar, skriver dokument, betalar räkningar osv. Det handlar alltså om att det inte går komma åt “bilden” eller “image” som det heter på windowska.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

De två senaste datorerna fungerade det smärtfritt att installera Windows. Båda kunde också uppdatera till en nyare funktionsuppdatering (större uppdatering). Min dator kunde sedan uppdatera till en ytterligare nyare funktionsuppdatering. Den andra datorn, som inte jag använder, klarade inte att uppdateras mer med de större funktions uppdateringarna. Sedan en tid har ägaren inte ens försökt uppdatera den. Jag testade några obetydliga kommandon och det fungerade.

  • Det är att avaktivera eller avinstallera virusprogrammet.
  • Jag löste det på den nyaste med garanti kvar att Inet uppdaterade UEFI/BIOS.
  • Så enkelt är det inte, dessutom är det tre olika personer som använt var sin dator!
  • Två av dem surfar bara och betalar räkningar.
  • Jag har aldrig pillat innanför Windowsmappen så jag kan inte gjort något fel där.

logilda.dll windows 11

Hittade även andra texter som menade just antivirus och då inte bara stoppa det utan av installera det.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Problem uppstod under installationen av vissa uppdateringar, men vi försöker igen senare. Det är att avaktivera eller avinstallera virusprogrammet. Mitt virusprogram loggar det den gör och den har inte stoppat DISM på något sätt. Jag har ingen aning om att Comodo skulle rota runt osv. Få undersöka det. Skall i vart fall avinstallera Comodo och försöka igen senare. Alla vanliga uppdateringar har det inte varit något problem med.